Onze werkwijze: in vijf stappen een stijlvol interieur op maat

Een exclusief meubelstuk of interieur ontwerpen is een samenspel. Alleen samen komen we écht tot iets moois. Daarom gaan we altijd eerst uitgebreid met u in overleg. We luisteren naar uw wensen en combineren die met onze kennis en ervaring. Zo vinden we altijd de ideale, stijlvolle maatwerkoplossing voor uw interieur. Daarna verzorgen wij alles van A tot Z voor u: ontwerpen, plannen, regelen, fabriceren, inmeten, afleveren en monteren. Dankzij deze persoonlijke werkwijze kunt u snel zorgeloos genieten van uw exclusieve nieuwe meubelstuk of interieur op maat.

Onze werkwijze: overleg, voorstel, 3D-ontwerp, fabricage en montage

Wat kunt u naast kwaliteit, maatwerk, creativiteit en vakmanschap nog meer van ons verwachten? Lees hieronder onze werkwijze in vijf stappen.

Ronald Schouwink Onze werkwijze Orienterend overleg

Stap 1: oriënterend overleg

Voor het eerste vrijblijvende overleg nodigen we u uit in onze mooie showroom in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt diverse opstellingen, materialen en stalen bekijken en inspiratie opdoen. We luisteren naar uw wensen, bespreken de mogelijkheden, denken technisch en creatief met u mee en geven advies over wat mooi, praktisch en haalbaar is. Breng gerust foto’s en schetsen mee om de wensen voor uw maatwerkinterieur te verduidelijken. Uiteraard kan het oriënterende gesprek ook bij u thuis plaatsvinden.

Ronald Schouwink Onze werkwijze Voorstel en richtprijs

Stap 2: voorstel en richtprijs

Na dit verkennende gesprek hebben wij een goed beeld van wat u wilt. Op basis van alle informatie maken we nu een concreet voorstel voor uw meubelstuk of interieur op maat. Dit voorstel bestaat uit een eerste schets, suggesties voor de materiaalkeuze en afwerking van uw ontwerp, en een richtprijs. Wij presenteren u het voorstel en bespreken dit met u tijdens een vervolggesprek.

Ronald Schouwink Onze werkwijze Definitief 3D ontwerp

Stap 3: definitief 3D-ontwerp

Als u tevreden bent over ons voorstel, maken wij het ontwerp en de prijsopgave definitief en bepalen we samen de leverdatum. Na uw akkoord ontvangt u van ons het finale 3D-ontwerp op maat. Met deze professionele tekening komt het ontwerp tot leven: het toont uw meubelstuk of interieur in de ruimte waarin u het straks gaat gebruiken, in de juiste afmetingen. Bent u er blij mee, dan starten wij met de voorbereidingen.

Ronald Schouwink Onze werkwijze Fabricage

Stap 4: de fabricage

Onze meubelmakers gaan in onze eigen werkplaats aan de slag met de fabricage van uw interieur of meubelstuk. Voor specialistisch werk, zoals het schilderen en spuiten van panelen, schakelen we onze vaste partners in. Tijdens het hele fabricagetraject onderhouden we actief contact met u, zowel over de voortgang als over eventuele verbeteringen of aanpassingen.

Ronald Schouwink Onze werkwijze Aflevering en montage

Stap 5: montage en nazorg

De laatste stap in onze werkwijze: op de afgesproken datum komen wij uw meubelstuk of interieur op maat afleveren en monteren. Deuren en lades stellen we meteen perfect voor u af en we controleren uiteraard of alles goed past en goed werkt. Eventueel verpakkingsmateriaal nemen we direct mee terug, zodat u daar niet mee blijft zitten. We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. En is er achteraf iets nog niet naar wens, belt u ons dan. Wij komen kosteloos langs om het voor u in orde te maken.

Extra service: alleen een 3D-ontwerp

Wilt u alleen een 3D-ontwerp van een meubelstuk of interieur door ons laten maken? Dit kan! Wij brengen dan enkel de ontwerpkosten in rekening. Als wij de opdracht daarna alsnog voor u mogen uitvoeren, verrekenen we de kosten voor het ontwerp uiteraard weer met de eindafrekening.

Aanvullend interieuradvies nodig?

Heeft u bij het inrichten of herinrichten van uw woning behoefte aan interieuradvies? Ronald Schouwink Interieurs op maat werkt al jaren samen met een professionele interieurstyliste die kan adviseren bij de aankleding en totaalinrichting van elke ruimte. Zij kan u helpen om de juiste keuzes te maken op het gebied van bijvoorbeeld verlichting, kleuren, materialen, stoffering en meubilair. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor aanvullend interieuradvies.

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat