Wandkast kopen? Kies voor een exclusief ontwerp op maat

Zoekt u voor uw verbouwde of nieuwe woning naar de perfecte wandkast? Natuurlijk kunt u dan kiezen voor een bestaande kast uit een standaardassortiment. Maar u kunt uw meubel ook door een vakman op maat laten maken. Ronald Schouwink Interieurs op maat uit Zwaag (bij Hoorn) ontwerpt en maakt exclusieve meubels en stijlvolle interieurs voor grote en kleine ruimtes. Speciaal voor u, zodat u zeker weet dat uw kast straks precies bij uw smaak en bij uw woning past. Bekijk diverse voorbeelden van onze unieke maatwerkkasten.

 

Contact opnemen

 

Waarom kiezen voor een wandkast op maat?

Wandkasten zijn er in vele kleuren, maten en materialen. Die keuzevrijheid is fijn, maar kan ook lastig zijn. Want de kans is groot dat u precies weet wat voor type kast u zoekt, maar die in het bestaande aanbod toch niet kunt vinden. Meubelmaker en interieurontwerper Ronald Schouwink biedt u de oplossing met een perfect passende en vakkundig afgewerkte wandkast op maat. En het mooie is: van het ontwerp tot de plaatsing verzorgen wij alles voor u, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

 

Overleg, 3D-ontwerp, fabricage en montage: wij ontzorgen u volledig

Ronald Schouwink gaat altijd eerst met u in gesprek over uw wensen. Samen met u bekijken wij wat er in de kamer of ruimte mogelijk is. Wat is mooi, praktisch en haalbaar? Wij denken met u mee en geven adviezen om tot de beste oplossing te komen. Daarna ontwerpen we voor u vrijblijvend een voorstel. Bij akkoord werken we het ontwerp uit in 3D, waarna de fabricage (in eigen werkplaats) en de montage volgen. Onze persoonlijke werkwijze is gebaseerd op overleg, vertrouwen, eerlijke communicatie en een uitgebreide service, ook achteraf. Zo ontzorgen wij u volledig en bent u zeker van het mooiste wandmeubel met materialen van de beste kwaliteit.

 

Met onze maatwerkmeubels is alles mogelijk

De perfecte wandkast vinden is niet gemakkelijk. Er zijn nogal wat zaken om rekening mee te houden. Zoals de ruimte en natuurlijk uw eigen smaak. Komt de kast in de woonkamer, de slaapkamer of de televisiekamer? Wilt u een wandbrede kast tegen de muur, een kast als kamerscheiding of een zwevend wandmeubel? Geeft u qua stijl de voorkeur aan een wandkast industrieel, modern of klassiek? Heeft u het liefst een zwarte wandkast, gaat u voor fris wit of houdt u van klassiek kersenrood? Wilt u een kast van gemelamineerd spaanplaat, gefineerd mdf of juist van massief beuken? Dankzij ons unieke maatwerk kunnen we voor u de ideale wandkast maken.

 

Wij adviseren u over ontwerp en uitvoering van uw wandkast

En dan is er nog de indeling: wilt u een open wandkast of een kast met inzetkastjes, deurtjes en/of lades? Kiest u voor een gelijke of ongelijke vakverdeling, komt er een televisie in of zelfs een haard, moet er ruimte zijn voor boeken, platen, cd’s, een wijnrek? Komt er inbouwverlichting in, wilt u houten of juist messing handgrepen, gaat u voor zachtsluitende lades met push-to-opentechniek, wilt u een afwerking van zijdeglans… Allemaal keuzes die van invloed zijn op het ontwerp en het uiteindelijke resultaat. Des te meer reden om u te laten adviseren en uw meubelstuk op maat te laten maken door een vakman met verstand van zaken.

 

Interesse? Kom vrijblijvend langs in onze showroom

Is een op maat gemaakte wandkast dé oplossing om uw woonplezier te vergroten? Kom dan gerust een keer zonder verplichtingen langs in onze grote, sfeervolle showroom in Zwaag, vlakbij Hoorn. Hier kunt u opstellingen, materialen en stalen bekijken, inspiratie opdoen en persoonlijk uw wensen met ons bespreken. Bij concrete interesse maken wij met plezier een vrijblijvende offerte voor u. De koffie staat klaar, we zien u graag!

 

Vrijblijvende afspraak maken

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat