Uw nieuwe tv-meubel op maat gemaakt door de vakman

De televisie neemt in de meeste kamers een prominente plaats in. Het tv-meubel is daarmee een blikvanger die mede de sfeer van de ruimte bepaalt. Des te meer reden om uw televisiekast met de grootste zorg uit te kiezen. Met een televisiemeubel op maat kunt u de stijl, kleur en indeling perfect afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ronald Schouwink Interieurs op maat uit Zwaag (bij Hoorn) is een ervaren interieurontwerper en meubelmaker. Wij ontwerpen en maken met plezier uw tv-kast, zodat niet uw televisie of flatscreen, maar uw tv-meubel de aandacht krijgt die het verdient. Bekijk diverse voorbeelden van onze unieke op maat gemaakte tv-kasten.

 

Contact opnemen

 

Met onze exclusieve maatwerkmeubels kiest u voor vakmanschap

Een verbouwing of verhuizing is een ideaal moment om uw huis opnieuw in te richten. Uiteraard kiest u voor stijlvolle meubels van de beste kwaliteit, met een luxueuze en liefst exclusieve uitstraling. Ronald Schouwink heeft met zijn bouwkundige achtergrond volop kennis en ervaring. Al meer dan dertig jaar ontwerpen wij meubels en interieurs, die we in onze eigen werkplaats maken. Zo bent u zeker van een uniek meubelstuk dat perfect past bij uw woning en bij uw wensen, met zorg en precisie gemaakt door de vakman.

 

Bij een tv-meubel op maat is alles mogelijk

Veel mensen gebruiken hun televisiemeubel voor meer dan alleen de televisie. Door het meubelstuk te voorzien van extra vakken, lades en/of kastjes, biedt de tv-kast veel opbergruimte en kunt er boeken, cd’s, kunstvoorwerpen, wijnflessen of andere verzamelingen in plaatsen. Uw televisiekast wordt dan eerder een mediameubel, vakkenkast, wandkast, kastenwand, wandbrede boekenkast of zelfs een kamerhoge tv-kast. Ook kunnen wij diverse handigheidjes toevoegen, zoals draaiend tv-beslag waarmee u de televisie soepel verschillende kanten op kunt draaien, of een tv-lift om uw flatscreen uit het zicht te laten verdwijnen als u geen tv kijkt. Desgewenst werken wij kabels en geluidsapparatuur netjes weg. In de vakken kunnen we met ingebouwde ledverlichting sfeervolle accenten aanbrengen. En zelfs een ingebouwde open haard of op afstand bedienbare haard is mogelijk. Hoezo uw tv-meubel een blikvanger?!

Houdt u het liever eenvoudig en kiest u ervoor uw televisie boven een staand dressoir of zwevend dressoir (lowboard) te hangen, lees dan onze pagina over dressoirs.

 

Ronald Schouwink luistert, denkt mee, adviseert en ontwerpt

U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden voor uw televisiemeubel. Ook qua materiaal, kleur, indeling en uitstraling zult u keuzes moeten maken. Want gaat u voor modern, robuust of klassiek? Kiest u voor gefineerd mdf, eikenhout of massief notenhout? En welke kleuren passen het best bij uw inrichting? Advies van een specialist is erg fijn en bespaart u een hoop kopzorgen. Ronald Schouwink gaat met u aan de tekentafel zitten, luistert naar uw wensen en adviseert u. De indeling bepalen we helemaal samen en u kiest uit onze kleurstalen zelf de kleuren. Daarna maken wij voor u een vrijblijvende eerste schets, die we bij goedkeuring uitwerken in een 3D-ontwerp. Dan volgen de fabricage (in eigen werkplaats) en de montage van uw unieke maatwerkmeubel. Zo brengen wij uw vakkundig afgewerkte tv-meubel stap voor stap tot leven met de zekerheid dat u er lang plezier van zult hebben.

Uw ideale tv-meubel dankzij maatwerk en uitgebreide service

Met advies, overleg, ontwerp, de fabricage en de montage van uw televisiekast zijn we er nog niet. Want naast een persoonlijke contact vinden wij ook service, ontzorgen en nazorg uiterst belangrijk. We zijn immers pas tevreden als u dit bent! Daarom begeleidt Ronald Schouwink uw project, hoe groot of klein ook, van a tot z, zodat u er geen omkijken naar heeft. Tijdens het hele traject kunt u rekenen op duidelijke en eerlijke communicatie. We doen alles in overleg met u en komen onze afspraken na. Verloopt iets toch niet helemaal volgens planning? Dan laten we het u altijd weten en komen we meteen met een oplossing. Ook als u achteraf vragen heeft of iets aangepast wilt hebben, zijn wij er voor u. Lees meer over onze persoonlijke werkwijze.

 

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom

Hoe kunnen wij u helpen? Heeft u al ideeën voor uw nieuwe tv-meubel en wilt u die bespreken, of vindt u het fijn als wij u van begin tot eind begeleiden en adviseren? In beide situaties nodigen wij u graag uit in onze sfeervolle showroom in Zwaag, bij Hoorn (op afspraak). Hier kunt u inspiratie opdoen, opstellingen zien, kleurstalen bekijken, materialen zien en voelen, uw wensen met ons bespreken en bekijken wat er binnen uw budget mogelijk. Allemaal zonder enige verplichting. Wij ontmoeten u graag bij een kop koffie!

 

Maak meteen een afspraak of bel ons

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat