Taatsdeuren met glas voor kamer en suite

Rustig in de leefkeuken zitten terwijl de kinderen zich in de woonkamer vermaken: een veelgehoorde wens bij een kamer en suite. Voor deze opdrachtgever was ook de lichtinval een belangrijk aandachtspunt. Trendy taatsdeuren met vaste glaspanelen bleken de perfecte oplossing. Dankzij de glazen afscheiding met openslaande deuren blijven beide ruimtes mooi licht en lijken ze groter. De bewoners kunnen elkaar wel zien, maar hebben minder last van elkaars geluid.

Taatsdeuren draaien met scharnieren aan de onderkant en bovenkant van de deur, in plaats van met zijscharnieren. Hierdoor zijn er geen kozijnen nodig, kunnen de deuren naar beide kanten worden geopend en sluiten ze geruisloos.

Wij voerden de kamer-en-suitedeuren op maat uit in staallook, met links en rechts vaste glaspanelen en in het midden twee taatsdeuren. De dubbele toegangsdeuren tussen de keuken en de hal gaven we dezelfde luxueuze staallook met glazen panelen, zodat het geheel mooi in stijl is ingericht. Alle deuren zijn geschilderd in zijdeglans gitzwart (RAL 9005) en ook de scharnieren en stoere metalen handgrepen zijn zwart.

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat