Interieurontwerper en meubelmaker Ronald Schouwink

Over interieurontwerper en meubelmaker Ronald Schouwink

Mensen blij maken met mijn ontwerpen, dat is wat ik het liefst doe. Ik ben Ronald Schouwink uit Zwaag (bij Hoorn), interieurontwerper, meubelmaker en eigenaar van Ronald Schouwink Interieurs op maat. Mijn passie voor mooie meubels en materialen combineer ik met een bouwkundige achtergrond en ruim dertig jaar aan kennis en ervaring. Ik ben zowel een denker als een doener en houd ervan om oplossingen te bedenken en creatief te zijn. Alles kan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Met creativiteit, betrouwbaarheid en vakmanschap als basis creëer ik ook voor u precies dat designmeubel of stijlvolle interieur waarnaar u op zoek bent.

Als autodidact maakte ik mezelf het vak van 3D-interieurontwerper eigen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in 3D-tekeningen, geef ik 3D-tekenles via eigen cursussen en privélessen en ben ik parttime verbonden aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam, waar meubelmakers worden opgeleid. Ook train ik mensen via mijn website SketchUp-les in het gebruik van het tekenprogramma SketchUp.

Uw meubel of interieur van a tot z voor u geregeld

Met Ronald Schouwink Interieurs op maat ontwerp en maak ik complete interieurs en luxueuze losse meubels op maat, voor zowel kleine als grote ruimtes. Ik begeleid en verzorg het hele proces voor u: van overleg, advies en 3D-ontwerp tot de fabricage in eigen werkplaats, en van planning en inmeten tot de aflevering, montage en nazorg. Om u de beste kwaliteit te kunnen leveren, kies ik mijn partners en leveranciers zorgvuldig. Zo werk ik voor de totaalinrichting en aankleding van grotere ruimtes samen met een interieurstyliste en laat ik het schilder- en spuitwerk uitvoeren door lokale professionals. Uw interieurproject is dus van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen.

Service, kwaliteit en nazorg door Ronald Schouwink

In mijn manier van werken staan service, kwaliteit en persoonlijk contact centraal. Ik vind het belangrijk om goede afspraken te maken en ze na te komen, duidelijk te communiceren en u ook te informeren als iets niet volgens planning verloopt. Is een meubel of interieur eenmaal geplaatst en geleverd, dan ben ik daarna altijd bereikbaar voor garantie en nazorg. Uiteraard gaan wij voor perfect afgewerkte en gemonteerde producten, maar is er iets niet naar wens, dan kunt u mij bellen en maak ik het in orde.

Ik ontmoet u graag in onze showroom

Ik ben trots op onze sfeervolle ontvangstruimte en showroom van 150 m2. Deze is gevestigd in Zwaag en op afspraak te bezoeken. Hier kunt u met eigen ogen voorbeelden van onze designinterieurs en maatwerkmeubels zien en stalen, materialen en opstellingen bekijken. Heeft u een interieurvraagstuk en komt u er zelf niet uit? Bel of kom langs en vertel mij wat u wilt of zoekt. Samen vinden we de ideale oplossing.

Klantbeoordelingen

In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie interieurs en meubelstukken mogen ontwerpen voor mensen die houden van kwaliteit en een mooie afwerking. Lees hieronder wat klanten zeggen over Ronald Schouwink.

“Wij zijn zeer tevreden over Ronald Schouwink Interieurs op maat. Ronald verstaat zijn vak, denkt met je mee en gaat zeer professioneel te werk. Hij heeft al diverse werkzaamheden voor ons verricht en we zijn nog nooit teleurgesteld. Wij bevelen hem dan ook graag bij u aan.”

Marijke Lurvink

“Als u op zoekt bent naar een nieuwe kast, een nieuw tv-meubel (voor hifi, tv, etc.) of enig ander meubel- of interieuradvies, kan Ronald u aan nieuwe ideeën helpen die overeenkomen met uw persoonlijke wensen.”

Martijn Martens

“Ronald is een ontzettend aardig persoon waarmee je je ideeën over een kast, keuken en ander interieurwerk kunt uitwisselen en die creatieve voorstellen en oplossingen heeft voor interieurproblemen. Het is het zeker waard om Ronald in te huren!”

Gerdina Veen

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat