De mooiste inloopkast op maat voor u ontworpen en gemaakt

Het is een wens van velen: de inloopkledingkast, in België ook wel ‘dressing’ en in het Engels ‘walk-in closet’ genoemd. Een inloopkast is meer dan alleen een kledingkast waarin u kunt staan en lopen: het is een heerlijke, luxueuze kleedkamer vol mogelijkheden om uw kleding, schoenen en accessoires overzichtelijk op te bergen. Dankzij deze kledingkamer heeft u in de slaapkamer geen grote slaapkamerkast meer nodig, waardoor u ook daar geniet van extra ruimte. Interieurontwerper en meubelmaker Ronald Schouwink Interieurs op maat uit Zwaag (naast Hoorn), ontwierp en bouwde al verschillende prachtige inloopkasten op maat. Wij denken ook graag met u mee.

 

Bel ons

 

Tover die extra kamer om tot een comfortabele walk-in closet

Gaat u verhuizen of verbouwen? Zijn de kinderen de deur uit en heeft u ruimte over? Een lege kamer, een loze hoek op de overloop of een ongebruikt deel van de zolder zijn gemakkelijk om te toveren tot een comfortabele inloopkast. Wel is het belangrijk dat uw walk-in closet mooi in de ruimte past en dat de indeling ook praktisch helemaal klopt. Daar is maatwerk voor nodig. Als ervaren meubelmaker en interieurontwerper denkt Ronald Schouwink met u mee over de mogelijkheden en over uw wensen. Met als resultaat een perfect passende, vakkundig gemaakte en met zorg gemonteerde dressing die aan al uw verwachtingen voldoet.

 

Van idee tot uitvoering: u kunt op ons rekenen

Misschien heeft u al een idee over hoe uw inloopkledingkast eruit moet zien, misschien ook helemaal niet. Ronald Schouwink nodigt u graag uit om samen in gesprek te gaan. Wij bekijken met u de kamer of ruimte, luisteren naar uw ideeën en adviseren u. Hoe groot is de kledingruimte? Wat moet erin en wat past erin? Hoe zit het met de lichtinval? Welke indeling vindt u voor uw kastinterieur het prettigst (denk aan legplanken, hangrekken, lades en schoenenrekken). Wilt u open kasten of heeft u uw kleding liever achter gesloten deuren? Welke materialen en kleuren hebben uw voorkeur? Houdt u van klassiek, modern, robuust of industrieel? Is er plek voor een grote passpiegel en voor een fijne stoel, behaaglijke fauteuil of ander zitje? Zijn er cv-buizen of andere zaken die u netjes weggewerkt wilt hebben? Wilt u ledverlichting in de kasten of in het plafond?

 

Exclusief 3D-ontwerp van uw inloopkast

Op basis van alle verzamelde informatie maken wij voor u vrijblijvend een persoonlijk voorstel op maat. Bent u hiermee akkoord, dan werken we dit voorstel uit in 3D. Een 3D-ontwerp brengt uw nieuwe walk-in closet tot leven en geeft u een mooi realistisch beeld van de indeling en de uitstraling. Hierna volgen de vakkundige fabricage in onze eigen werkplaats en de zorgvuldige montage van de inloopkledingkast. Van begin tot eind meten, ontwerpen, plannen, regelen, maken en monteren wij dus alles voor u. Tijdens het hele traject kunt u rekenen op betrouwbaar advies, duidelijke afspraken, doorlopend overleg en eerlijke communicatie. Want ook een persoonlijke werkwijze met uitstekende service en een goede nazorg vinden wij heel belangrijk. Bel of mail ons dus ook gerust als u achteraf nog vragen heeft of iets aangepast wilt hebben.

 

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom in Zwaag

Ronald Schouwink Interieurs op maat heeft in Zwaag (nabij Hoorn) een prachtige ontvangstruimte en showroom van 150 m2 die u op afspraak kunt bezoeken. Kom gerust langs om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend kennis met ons te maken. In de grote, sfeervolle toonzaal kunt u met eigen ogen ons werk zien, opstellingen, materialen en kleurstalen bekijken en inspiratie opdoen. Heeft u al foto’s of schetsen voor uw kleedruimte, neem die dan gerust mee. Bij concrete interesse maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Zo kunt u zelf beoordelen of wij de juiste partner zijn om uw exclusieve inloopkast voor u te ontwerpen en te maken.

 

Plan uw vrijblijvende showroombezoek

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat