Een exclusief ontwerp op maat voor uw nieuwe inloopkast

Bent u voor uw gerenoveerde, nieuwe of bestaande woning op zoek naar de perfecte inloopkast? U kunt natuurlijk kiezen voor een standaard kast. Maar voor een uniek en exclusief ontwerp op maat, kunt u terecht bij Ronald Schouwink Interieurs op maat in de regio Hoorn. We ontwerpen en vervaardigen meubels en stijlvolle interieurs voor elke ruimte. Alles wordt voor u op maat gemaakt, zodat uw kast perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en uw woning. Ontdek verschillende voorbeelden van onze op maat gemaakte inloopkasten.

 

Neem contact op

 

Waarom kiezen voor een inloopkast op maat?

De mogelijkheden voor een inloopkast op maat zijn bijna onbeperkt. Toch kan het lastig zijn om precies die kast te vinden die aan al uw wensen voldoet. Ronald Schouwink, meubelmaker en interieurontwerper, biedt de oplossing met inloopkasten op maat in de regio Hoorn die perfect passen en met vakmanschap zijn afgewerkt. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing, wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Overleg, 3D-ontwerp, fabricage en montage: wij nemen u alles uit handen.

Bij Ronald Schouwink beginnen we altijd met een gesprek over uw wensen. Samen met u bekijken we wat er mogelijk is in de betreffende kamer of ruimte. We denken met u mee en geven advies om tot de beste oplossing te komen. Vervolgens stellen we een vrijblijvend voorstel op. Als u akkoord gaat, werken we het ontwerp uit in 3D, waarna de fabricage en de montage volgen. Onze persoonlijke aanpak is gebaseerd op overleg, vertrouwen, eerlijke communicatie en uitgebreide service, ook na de plaatsing. Zo nemen we alle zorgen weg en kunt u rekenen op een prachtige inloopkast met materialen van topkwaliteit.

Met onze maatwerk meubels is alles mogelijk

Het vinden van de perfecte inloopkast op maat in Hoorn is geen eenvoudige taak, gezien de vele aspecten om rekening mee te houden. U moet rekening houden met de beschikbare ruimte en uw persoonlijke smaak. Wat betreft stijl, geeft u de voorkeur aan industrieel, modern of klassiek? Welke kleur spreekt u aan, een zachte tint, sprekend kleur of hout? Dankzij ons op maat gemaakte aanbod kunnen we de ideale inloopkast voor u creëren.

Wij adviseren u over ontwerp en uitvoering van uw inloopkast

De indeling van de kast is ook een belangrijk aspect. Wilt u een open inloopkast of een kast met deuren en/of lades? Overweegt u een gelijke of ongelijke vakverdeling? Denk ook aan inbouwverlichting, wilt u zachtsluitende lades met push-to-open techniek, of een mooie greep of knop.

Al deze keuzes beïnvloeden het ontwerp en het uiteindelijke resultaat. Daarom is het raadzaam om advies in te winnen en uw inloopkast op maat te laten maken door een vakman met de nodige expertise.

Interesse? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in de regio Hoorn

Is een op maat gemaakte inloopkast de ideale oplossing om uw woongenot te vergroten? Breng dan gerust een bezoek op afspraak, aan onze ruime, sfeervolle showroom in de regio Hoorn, zonder enige verplichting. Hier kunt u diverse opstellingen, materialen en stalen bekijken, inspiratie opdoen en persoonlijk uw wensen met ons bespreken. Bij concrete interesse stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. De koffie staat klaar, we verwelkomen u graag!

 

Bel of mail ons voor een showroomafspraak

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat