Wij ontwerpen en maken uw ideale garderobekast op maat

Uw mooie kleding verdient een passende garderobekast. Dit kan een stijlvolle kledingkast zijn in uw slaapkamer, een wandbrede kast in de garderobekamer of hal die meteen dienst doet als gastengarderobe, of een multifunctionele linnenkast die ook fungeert als kamerverdeler. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker als u uw garderobekast op maat laat ontwerpen en maken door een vakman. Ronald Schouwink Interieurs op maat uit Zwaag maakt uw garderobekast perfect op maat, in de stijl, kleur en kwaliteit die u wenst. Wij ontwerpen uw maatwerkgarderobe, maken die vakkundig en komen de kledingkast zorgvuldig bij u plaatsen. Bekijk de voorbeelden van garderobes die wij al voor anderen maakten en laat u inspireren.

 

Neem contact op

 

Kies voor een mooi afgewerkte en overzichtelijke garderobekast

Niets is fijner dan een opgeruimde en overzichtelijk geordende kledingkast. Het helpt als uw kast een slimme indeling heeft met voldoende bergruimte om al uw kleding netjes op te hangen of neer te leggen. Wilt u een perfect passende kledingkast voor uw shirts, pantalons, jasjes, jurken, onderkleding, sportkleding, schoenen, dassen, shawls en andere accessoires, dan is maatwerk een uitstekend idee. Kiest u voor een garderobekast met gastengarderobe in een speciaal ingerichte kamer of voor een ‘roomdivider’, dan zijn wij u ook graag van dienst. Wij meten alle maten op, bespreken uw wensen met betrekking tot de indeling, materialen, kleuren, stijl en uitstraling, en maken voor u een persoonlijk ontwerp op maat. Dankzij ons exclusieve maatwerk geniet u straks van een schitterende kledingkast die aan al uw wensen voldoet.

 

Keuzes, keuzes, keuzes…

Heeft u al ideeën over uw nieuwe garderobekast? Welke kleding wilt u er precies in opbergen? Gaat uw voorkeur uit naar een opgeruimde dichte kast met hangruimtes, legplanken, lades en plek voor accessoires en losse spullen? Of vindt u enkele open vakken ook leuk en praktisch? Hoeveel planken verwacht u nodig te hebben voor het opbergen van schoenen? Denkt u aan openslaande deuren, of lijken ruimtebesparende schuifdeuren u fijner? Zou een grote spiegel op een of meer kastdeuren mooi en handig zijn? Welke stijl, welk materiaal, welke afwerking en welke kleuren passen het best bij de rest van uw inrichting? U ziet, voor een perfect ingedeelde garderobe moet u nogal wat keuzes maken. En er is ook zoveel mogelijk! Laat u door ons daarom persoonlijk adviseren.

 

Laat u adviseren over de beste indeling en uitstraling

Ronald Schouwink luistert niet alleen naar uw wensen, maar adviseert u met zijn jarenlange ervaring ook over de mooiste en meest praktische oplossingen. Dit bespaart u kopzorgen en geeft u de zekerheid van de beste keuzes. Ook over belangrijke details, zoals geruisloos sluitende lades en deuren, handgrepen of juist greeploos, verlichting, kroonlijsten, bovenlijsten, wandpanelen en plinten, denken wij graag met u mee. Wij kennen de mogelijkheden en alle bijbehorende voor- en nadelen en kunnen u daarom voorzien van het beste advies. Ons doel is om u te ontzorgen, zodat u kunt genieten van jarenlang woonplezier.

In vijf stappen naar de ideale garderobekast

Een garderobekast is een veelgebruikt én beeldbepalend meubelstuk. Laat het ontwerp en de uitvoering aan een specialist over, en u heeft gegarandeerd lang plezier van uw aanschaf. Met onze complete werkwijze nemen wij u alle zorgen uit handen. In vijf stappen (overleg, voorstel, 3D-ontwerp, fabricage en montage) komen wij tot uw ideale garderobe. Als interieurontwerper is ons doel om het voor u beste en mooiste maatwerkmeubel te maken. Eerlijke communicatie, duidelijke afspraken, wederzijds vertrouwen en persoonlijke service vinden wij tijdens dit proces heel belangrijk. Na uw akkoord op ons ontwerpvoorstel brengen wij uw kledingkast tot leven met een prachtig 3D-ontwerp. Hierna volgt de fabricage en komen wij uw maatwerkkast persoonlijk bij u monteren. En ook na de plaatsing kunt u blijven rekenen op onze uitgebreide service en nazorg.

 

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zwaag

Wilt u eerst vrijblijvend met ons kennismaken, ons werk bekijken en inspiratie komen opdoen? Dit kan in onze 150 m2 grote, sfeervolle toonzaal in Zwaag, naast Hoorn (alleen op afspraak). U kunt er materialen, stalen en opstellingen bekijken, ons uw ideeën voorleggen, al uw vragen stellen en de mogelijkheden met ons bespreken. Wij verwelkomen u met een kop koffie of thee en nemen rustig de tijd voor u. Heeft u al foto’s, schetsen of materialen, neem ze dan gerust mee. Bij concrete interesse maken wij meteen een offerte voor u. Wij ontmoeten u graag!

 

Bel of mail ons voor een showroomafspraak

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat