Het perfecte dressoir is een dressoir op maat

Gaat u verhuizen, verbouwen of uw interieur vernieuwen, en zoekt voor uw woning een perfect passend dressoir? Als pronkstuk in de woonkamer, stijlvol opbergmeubel in uw slaapkamer of blikvanger in de hal? Grote kans dat u al een plaatje van het ideale ontwerp in uw hoofd heeft. Precies vinden wat u zoekt, is dan een hele opgave. Ronald Schouwink Interieurs op maat uit Zwaag (nabij Hoorn) bespaart u die zoektocht. Wij denken en tekenen met u mee. Daarna maken we uw ontwerp op maat eigenhandig in onze eigen werkplaats. Zo weet u zeker dat uw nieuwe dressoir perfect in uw woning past en één geheel vormt met de rest van uw inrichting. Bekijk de voorbeelden van eerder gemaakte designdressoirs.

 

Contact opnemen

 

Ontwerp en fabricage in vakkundige handen

Een dressoir is een elegant en praktisch meubelstuk dat al vele eeuwen de Nederlandse huizen siert. De lage, brede opbergkast is niet alleen een sieraad voor elke kamer, het is ook een praktisch opbergmeubel. Zo kunt u in de langwerpige kast tafellinnen, kaarsen, cd’s, dvd’s, verlengsnoeren en bijvoorbeeld koekjes en nootjes netjes uit het zicht opbergen, terwijl alles toch voor het grijpen ligt. Op het meubel is ruimte voor planten, bloemenvazen, kandelaars, schalen en andere snuisterijen. Boven het dressoir kunt u een sfeervol schilderij hangen, een mooie spiegel (ideaal voor een ruimtelijk effect) of de televisie. Ook past een lage, langwerpige kast vaak goed onder een breed raam. Als ladekast, buffetkast, televisiemeubel, commode… weet u al waar en waarvoor u dit veelzijdige opbergmeubel gaat gebruiken? Dankzij ons unieke maatwerk kunnen we ook voor u het ideale dressoir maken.

 

Wij ontwerpen uw ideale maatwerkdressoir

Misschien heeft u al nagedacht over het ontwerp van uw dressoir. Gaat uw voorkeur dan uit naar een meubel op pootjes of heeft u liever een laag zwevend dressoir (lowboard)? Wilt u graag lades of vindt u (open of gesloten) kastjes fijner? Kiest u voor verlichting in de kastjes, waarbij wij de kabels netjes uit het zicht wegwerken? Houdt u van messing of van houten grepen? Of past een strak, greeploos design beter in uw huis, met lades en/of kastjes die met een lichte duw openen en geruisloos sluiten dankzij push-to-opentechniek? Interieurontwerper en meubelmaker Ronald Schouwink denkt met u mee over de perfecte indeling en uitvoering. Wij maken een passend ontwerp en een vakkundig afgewerkt dressoir op maat, en verzorgen ook de plaatsing voor u. Leg de ideeën voor uw dressoir in handen van de vakman, en u heeft er zelf geen omkijken naar!

 

Wederzijds overleg, uniek 3D-ontwerp en persoonlijke service

Ronald Schouwink werkt altijd op basis van gezamenlijk overleg, wederzijds vertrouwen en eerlijke communicatie. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen, stellen kwaliteit boven kwantiteit en blijven perfectioneren tot u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we met u meedenken en u adviseren over wat mooi én praktisch is. Na ons overleg ontwerpen we voor u een vrijblijvend voorstel. Gaat u hiermee akkoord, dan werken we dit uit in een uniek 3D-ontwerp, gevolgd door de fabricage (in eigen werkplaats) en de montage. Uiteraard kunt u ook na de plaatsing van uw designdressoir rekenen op onze uitgebreide service. Zo ontzorgt Ronald Schouwink u van a tot z. Lees meer over onze persoonlijke werkwijze.

 

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor informatie en inspiratie

Weet u al ongeveer wat u wilt? Of zit u nog in de oriëntatiefase en zou u eerst graag brainstormen over de mogelijkheden? In beide gevallen nodigen wij u met plezier uit in onze grote, sfeervolle showroom in Zwaag, vlakbij Hoorn (op afspraak). Hier kunt u opstellingen, materialen en stalen bekijken en inspiratie opdoen. Bij een kop koffie bespreken we samen uw wensen en kijken we wat er mogelijk is. Volledig vrijblijvend, dus zonder enige verplichting. We ontvangen u graag, de koffie staat klaar!

Maak een vrijblijvende afspraak of bel ons

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat