Het perfecte dressoir op maat voor uw woning

Verhuizen, verbouwen of simpelweg uw interieur een opfrisbeurt geven, een op maat gemaakt dressoir is dan een aanwinst voor uw woning. Bent op zoek bent naar een eyecatcher in uw woonkamer, een stijlvol opbergmeubel in de slaapkamer, of een blikvanger in de hal? Waarschijnlijk heeft u al een beeld van het meubel. Het vinden van precies datgene wat u voor ogen heeft, kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig is Ronald Schouwink Interieurs op maat in de regio Amsterdam er om u te helpen. Wij denken met u mee en maken uw ontwerp op maat, geheel in onze werkplaats. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe dressoir perfect in uw woning past en naadloos aansluit bij uw interieur. Bekijk en laat u inspireren door voorbeelden van eerder gemaakte design dressoirs.

Neem contact op

Ontwerp op maat

Een dressoir ook wel lowboard genoemd is een tijdloos meubelstuk dat al vele Nederlandse huizen siert. Deze lage, brede opbergkast dient niet alleen als een prachtige aanvulling op elke kamer, maar biedt ook praktische opbergruimte. In deze langwerpige kast kunt u veel opbergen, terwijl alles binnen handbereik blijft. Het meubel biedt tevens een plek voor uw audioapparatuur. Boven het dressoir kunt u een schilderij, een spiegel (perfect voor een ruimtelijk effect) of zelfs een televisie plaatsen. Bovendien past een laag, langgerekt dressoir vaak perfect onder een breed raam. Of u het nu gebruikt als ladekast, televisiemeubel,of voor andere doeleinden, wij kunnen voor u het ideale dressoir op maat maken.

Het ideale maatwerk dressoir speciaal voor u ontworpen

Misschien heeft u al een idee over het ontwerp van uw dressoir. Wilt u bijvoorbeeld een meubel op pootjes, of geeft u de voorkeur aan een laag zwevend dressoir (lowboard)? Wellicht wenst u lades of houdt u meer van open vakken of een klepkast. Overweegt u verlichting in de kastjes, waarbij wij de kabels discreet wegwerken? Heeft u een voorkeur voor messing of houten grepen? Of past een strak, greeploos design beter bij uw interieur, met lades en/of kleppen die geruisloos openen en sluiten dankzij push-to-open techniek? Ronald Schouwink, interieurontwerper en meubelmaker in de regio Amsterdam, denkt met u mee over de perfecte indeling en uitvoering. Wij creëren een passend ontwerp en
vervaardigen vakkundig afgewerkte dressoirs op maat, inclusief plaatsing. Laat uw ideeën voor uw dressoir over aan ons en u heeft er geen omkijken meer naar.

Persoonlijke service, eerlijke communicatie en een uniek 3D-ontwerp

Ronald Schouwink werkt altijd op basis van wederzijds overleg, vertrouwen en open communicatie. Wij luisteren nauwkeurig naar uw wensen, hechten waarde aan kwaliteit, zodat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we met u meedenken en u adviseren over wat zowel esthetisch als praktisch werkt. Na ons overleg stellen we een vrijblijvend voorstel voor u op. Als u akkoord gaat, werken we dit uit in een uniek 3D-ontwerp, gevolgd door fabricage en plaatsing. Ook na de aflevering van uw design dressoir kunt u rekenen op onze garantie. Ronald Schouwink biedt u hoogwaardige service.

Lees meer over onze persoonlijke aanpak

Kom langs in onze showroom en bekijk de diverse mogelijkheden Weet u al wat u wilt, of bent u nog aan het oriënteren en wilt u brainstormen over de mogelijkheden? In beide gevallen nodigen wij u graag uit in onze ruime, sfeervolle showroom in Zwaag, dichtbij Amsterdam (op afspraak). Hier kunt u diverse opstellingen, materialen en stalen bekijken en inspiratie opdoen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag uw wensen en bekijken we wat er mogelijk is. Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen, de koffie staat klaar!

Bel of mail ons voor een showroomafspraak

Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Moderne wandkast

Moderne wandkast

Wandkasten
Ronald Schouwink Meubels op maat TV-meubels Wandkasten Kast met haard

Kast met haard

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Tv-meubels Wandkasten Boekenkast

Boekenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten Vakkenkast

Vakkenkast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Meubels op maat Tv-meubels Wandkasten TV Kast

Tv-kast

Wandkasten
Portfolio Ronald Schouwink Wandkasten Zwevende kast tweedelig

Zwevende tweedelige kast

Wandkasten

Waarom kiezen voor maatwerkmeubels door Ronald Schouwink?

Ronald Schouwink Interieurs op maat maakt mensen blij met mooi ontworpen, perfect afgewerkte losse meubels en complete interieurs. Ronald is een ervaren vakman met een bouwkundige achtergrond. Hij heeft een voorliefde voor mooie meubels en materialen. Uw meubels ontwerpen wij met veel aandacht voor uw wensen en maken wij met vakmanschap en precisie in onze eigen werkplaats. Wij verzorgen voor u het hele traject: van advies en ontwerp (in 3D) tot en met de uitvoering en montage bent u zeker van onze volledige zorg en toewijding. En ook na de plaatsing van uw maatwerkmeubel kun u rekenen op onze service en nazorg.

 

Daarom kiezen klanten voor Ronald Schouwink

  • Voor elk interieurvraagstuk een stijlvolle maatwerkoplossing
  • Perfect afgewerkte meubels en interieurs van exclusieve kwaliteit
  • Eigen werkplaats en mooie eigen showroom boordevol inspiratie
  • Persoonlijk contact dankzij onze kleinschaligheid
  • Wij maken altijd een 3D-ontwerp voor u
  • Open, eerlijke en duidelijke informatie en communicatie
  • Wij organiseren en regelen het hele traject en ontzorgen u volledig
  • Uw interieurproject is van a tot z in vertrouwde en vakkundige handen

 

Neem contact op

© Ronald Schouwink 2024 | Interieurs op maat